Walkways4u
  passage-morzine09_popup

 

Jakie były potrzeby Klienta?

Nadrzędnym celem było powiększenie powierzchni sprzedaży i uzyskanie solidnej zadaszonej ekspozycji.

 

 

Specyficzną potrzebą było takie zaplanowanie konstrukcji aby była wytrzymała na obfite opady śniegu (do 1,5 metra), które zdarzają się w tym górskim regionie Francji.

passage-morzine01_popuppassage-morzine04_popuppassage-morzine05_popup

Jakie zaproponowaliśmy rozwiązanie?

passage-morzine09_popup passage-morzine09_popup passage-morzine19_popup
passage-morzine13_popup passage-morzine23_popup Konstrukcja jest wykonywana z pogrubionych elementów z drewna klejonego rozmieszczonych odpowiednio gęsto, zgodnie z wyliczeniami konstruktora

 Jak, kiedy, jak długo?

 

 

Projekt rozpoczął się w końcu marca 2011 roku i trwał około 6 tygodni.  Zakończenie prac miało miejsce w kwietniu 2011 roku.

passage-morzine09_popuppassage-morzine07_minipassage-morzine08_mini

passage-morzine09_popuppassage-morzine09_popup
passage-morzine17_popup
passage-morzine09_popuppassage-morzine16_popup
passage-morzine18_popup
passage-morzine20_popuppassage-morzine21_popuppassage-morzine22_popup